Število obiskovalcev in obiskovalk raste

11.08.2020
Število sledilcev www.marynastudio.com stalno raste. Zaradi vse večjega števila novih občudovalk in občudovalcev pa je prišel čas, da se ponovno predstavim.
Ime mi je Maryna. Sem podjetnica in pedagoginja.
Imam dve podjetji: šolo tujih jezikov in prevajalsko pisarno #Linguarus, kjer se tujih jezikov uči približno 250 tečajnikov na semester. Naše prevajalske storitve pa v povprečju uporablja najmanj 30 fizičnih in pravnih oseb na mesec.
 
Po izobrazbi sem diplomirana biologinja, v Sloveniji sem se učila slovenskega jezika, opravila prekvalifikacijo in poučevala ruščino kot tuji jezik, prevajala iz slovenščine v ruščino, lektorirala besedila in napisala slovensko-ruski slovar uporabnih fraz ter zbirko pripovedk o ruskem življenju.
Pravijo, da v karieri posameznika vsakih 15 let pride do preobrata. Ljudje menjajo službe, se odločajo za drugo ali tretjo izobrazbo, se selijo … Verjetno nisem nobena izjema.
 
Po 15 letih kariere na jezikovnem področju je prišlo do zastoja. Ubijala me je rutina. Pred mano ni bilo nobenih izzivov. Iste fraze, ista pravila, iste domače naloge in napake. Mož pa veliko časa preživljal v službi. Kaj storiti?
 
Prijateljica mi je podarila nekaj blaga in začela sem se spominjati svojega šolskega hobija. Šivanje oblačil me ni več zanimalo. Zaželela sem si nekaj novega, neznanega. Prek spleta sem izvedela za #patchwork. Dogovorila sem se za individualne ure in počasi začela spoznavati osnove patchworka. Po nekaj letih izobraževanja sem prerasla svoja pričakovanja in se odpravila po nova znanja v tujino. Tam sem spoznala Bernino (#Bernina) in sem se zaljubila vanj. Šivalni stroj, ki riše skupaj s tabo, ki dela kot urica, ki je nežen in obenem močan.
Če si enkrat podjetnica, si podjetna. Tako se moraš postaviti, če želiš preživeti med konkurenco in če si ženska podjetnica. ????
 
 
Vztrajno sem iskala poti do Bernine in uspelo mi je pridobiti njihovo zaupanje. Postala sem zastopnica za najboljše šivalne stroje na svetu, ki so na razpolago v salonu na Medvedovi cesti 17 v Ljubljani. Lahko jih preizkusite, si jih temeljito ogledate in opravite nakup. Skrbim za stalno širjenje ponudbe in zadostne zaloge pripomočkov. Skrbim, da je serviser hitro na razpolago.
 
Jaz pa imam neomejene možnosti za izobraževanje in rast, kar me navdihuje in osrečuje. Prostoročno prešivanje. To je moja češnjica na torti.
Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije