Zmagovalni buket šivalnih strojev

01.11.2020

Kateri šivalni stroj je pravi zame?
Koliko šivalnih strojev potrebujemo?
Za kakšne namene kupujem šivalni stroj?
Kaj nam lahko ponudi Bernina?

Katera je zmagovalna kombinacija?

Nedelja je čudoviti dan v tednu. Moje nedelje so zadnje čase zelo aktivne in različne. Vem, drage moje stranke, da ob nedeljah imate več časa, vem, da je nedelja za vas miren čas in se lahko posvetite izbiri šivalnega stroja in zato se lahko slišimo in razjasnimo vsa vprašanja, ki se vam porajajo. Vem, da uporabnice naših šivalnih strojev imate več časa in lahko izberete najlepšo fotografijo svojega izdelka in objavite v skupini Bernina in bernette Slovenija, ki z vsakim tednom raste. Jaz pa vsaki poskušam nameniti pozornost, ker sem resnično vesela za vas in za vaš uspeh.
Pri brskanju in iskanju tutorialov od Bernine na youtube sem naletela na foto, ki ponazarja idealno kombinacijo in buket šivalnih strojev za nemoteno delo in tudi profesionalno, če tako lahko rečemo, uporabo šivalnih strojev za izvedbo naših projektov.
Šivalni stroj Bernina, ki je zelo zmogljiv, močne kovinske konstrukcije, ki ima veliko dekorativnih šivov, avtomatske gumbnice, široke možnosti uporabe tačk in dodatnih šivov/funkcij, je kot prva izbira. Šivalni stroji Bernina šivajo z dvojno iglo in z njimi lahko naredimo tudi imitacijo pokrivnega šiva, vendar coverlock bernette b42, ki vam omogoči profesionalni videz šiva zadovolji še kako zahtevno stranko – preverjeno!
Tudi overlock šiv je na seznamu šivov vsakega šivalnega stroja Bernina in bernette, vendar za profesionalen videz ta šiv ni dovolj. Bernina overlock šivalni stroji so opremljeni s patentnim sistemom Bernina MTC, ki omogoča avtomatsko prilagajanje napetosti sukanca zajemalcev niti in bo delo s takim pomočnikom potekalo veliko hitreje. To sta overlock-a Bernina L450 in Bernina L460. Ne spreglejte!
Torej, naš zmagovalni buket: Bernina + bernette + Bernina.
Zraven spada tudi mucek, ki rad pride pogledat in se namesti tam, kjer ga boste najmanj pričakovale.
Vaša Maryna
Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije