Čudoviti ameriški bombaž

25.09.2020

Korona.
Ko se začneš zavedati dejstva, kako smo pod vplivom nekoga in dogodkov, postaneš žalosten.

Na vse pretege sem se branila. Tako sem izražala svoje osebno nestrinjanje s situacijo, četudi v ozkem krogu. Upala sem, da bo kmalu minilo in da bo svetovna mrzlica postala preteklost. Na žalost še traja.
Za to, da se boste pri nas počutili varno in zdravo, nosimo maske. Seveda maske sešijemo iz našega blaga, ameriškega bombaža. Moja maska ima dve plasti. Kakovostni ameriški bombaž je gosto tkan in je zelo primeren za tovrsten izdelek.
Sicer menim, da je ameriški bombaž primeren za lepa in unikatna oblačila. Vzorce, ki jih naročamo, so skrbno izbrani. Poličke smo pravkar napolnili z novim blagom. Na razpolago je veliko enobarvnega blaga. Kolekcije proizvajalca Tilda fabrics ponujajo več odtenkov ene barve in so že na voljo v našem salonu. Čudoviti vzorci proizvajalcev Liberty fabrics, Marcus in Riley Blake so zelo hitro razprodani, rada jih uporabim v izdelkih, zato je v kolutku sedaj najmanj 20 metrov blaga, da ga ne zmanjka prehitro. Rado se zgodi, da se zaljubimo v eno blago. Tako npr. blago, iz katerega je sešita moja karirasta bluzica, krasi ramena še dveh srečnic. Blaga nimamo več na zalogi. Naročiti pa ga ne morem več, saj je razprodano tudi v tujini.
Pohitite izbrati najboljše zase, saj je situacija s korono otežila poslovanje povsod po svetu.
Vabim vas k ogledu naše ponudbe in novih vzorcev na spletni strani, še lepše pa bo, če blago izberete v živo.
Zraven našega salona je veliko parkirnih mest. Medvedova cesta, Frankopanska ulica in Žibertova ulica, ki obdajajo našo stavbo, so opremljene z oznakami za parkiranje. Parkirišča so vedno na voljo.
Vabljeni!
Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije