Nemška kakovost sukancev

19.08.2020
In spet smo pri nemški kakovosti. Znano je, da izbira sukancev vpliva na kakovost izdelka. Tovarna Madeira skrbno nadzira surovine za proizvodnjo svojih sukancev. Lastnik tovarne osebno preverja tako kakovost surovin, ki pridejo v tovarno, kot tudi kakovost proizvedenih sukancev. Vsako šaržo blaga obvezno testirajo na vozlanje, barvno obstojnost, obstojnost na drgnjenje.
V podjetju Madeira s ponosom poudarjajo, da so obdržali proizvodnjo sukancev na domačih tleh, v Nemčiji. Barvanje sukancev je zelo odvisno od kakovosti vode. Sukanci znamke Madeira odlikuje kakovostno barvanje z zelo obstojnimi barvili. Vsi sukanci so opremljeni s certifikatom, ki potrjuje, da ne povzročajo alergij (certifikat Anti-Allergen). To pomeni, da lahko sukance znamke Madeira brez skrbi uporabimo za šivanje oblačil za dojenčke. ????????
Madeira ponuja tri skupine izdelkov: sukance za šivalne stroje, sukance za ročna dela in sukance za vezenje.
Prejela sem odziv naše uporabnice sukancev Aerolock in Aeroflock:
»Ojla, preizkusila sem vaše sukance. Iskreno lahko rečem, da so top. Zamenjala bom vse, ki jih imam sedaj. Rajši dam malce več in dobim izredno odlično kakovost. Naredila sem preizkus šiva z vašimi sukanci in od trenutne (znamka sukanca) lahko rečem, da je popolna razlika v samem šivu. Tako da se drugi teden oglasim, da dokupim nove sukance.«
Kaja Dolinar
Za overlock in coverlock stroje imamo 2 vrsti sukancev: Aerolock in Aeroflock. Aerolock uporabljamo za opletilno tehniko ali navadno šivanje na šivalni stroj. Aeroflock ima nekoliko bolj zračno strukturo in se odlično obnese pri šivanju trikotaže, kopalk in spodnjega perila. Na overlocku ali coverlocku to vrsto sukanca uporabimo IZKLJUČNO kot SPODNJO NIT. Za iglo/igle uporabljamo sukance Aerolock.
Aerolock in Aeroflock imata iste barvne kombinacije, prav zato lahko te sukance uporabimo skupaj za šivanje na enem overlock ali coverlock stroju.
Za coverlock šivalne stroje je podjetje Madeira posebej razvilo zmagovalno kombinacijo privlačnih barv v setih Miniking 3+1 (3 Aerolock sukanca za zgornjo nit + 1 Aeroflock sukanec za spodnjo nit): "Navy & Pink", "Black & White" in "Apple & Blue". Ne spreglejte!
 
Pri nas je možno dobiti kataloge in barvne karte Madeira, ki jih vam lahko podarimo ob obisku naše trgovine ali pošljemo po pošti, če nam zaupate svoj elektronski naslov. Celotno ponudbo sukancev Madeira za šivanje in vezenje pa najdete v naši trgovini na Medvedovi cesti 17 v Ljubljani!
Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije