Naša uporabnica bernette b38 - Tanja

06.06.2021

Življenje stalno postavlja pred nami nove izzive. Velike in male.
Tudi nakup šivalnega stroja je lahko nov življenjski izziv, cilj ali zgodba.
Hvala Tanja, da ste nam zaupali svojo izkušnjo!

Priznam, da še pred enim letom nisem niti razmišljala o tem, da bi sedla za šivalni stroj in šivala. Šivanje mi je predstavljalo predvsem krpanje manjših lukenj na otroških hlačah, krajšanje kakšnih zaves ali pritrjevanje gumbov. To pa se da tudi na roke. Ko pa sem v sosednjem studiu opazovala Maryno, ki je z lahkoto in usklajenostjo risala prelepe vzorce na svoje quilte, sem spoznala še kreativno plat šivanja. In ko smo se novembra v predprazničnem vzdušju vse sodelavke usedle vsaka za svoj šivalni stroj, sem se odločila, da bom tudi jaz nekoč lastnica enega izmed njih.
Kmalu sem domov odnesla mojo bernette b38, ki ima velik nabor okrasnih šivov, 7 dodatnih tačk in celo mizico za povečanje delovne površine.
Stroj pa ni navdušil le mene – tudi moja 13-letna dvojčka sta ga komaj čakala. In smo začeli – najprej smo raziskali okrasne šive in moj knjigoljub si je sešil ovitek za rokovnik, v katerega piše svojo zgodbo. Tia je prišla na vrsto malo kasneje. S skupnimi močmi sva sešili odejico za našo štirinožno družinsko članico, ki je z radovednostjo opazovala dogajanje okoli »čudne škatle«.
V naslednjih tednih sem ustvarila še nekaj daril za prijateljice in taščo in presenetila tako njih kot samo sebe, da mi je uspelo. ;)
Za v bodoče imam v mislih kar nekaj projektov – od šivanja torbic do oblačil. In seveda vse, kar pride vmes. Seveda se moram še veliko naučiti in ker vaja dela mojstra, se vsakega projekta še toliko bolj veselim.

Tanja Pirnat

Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije