Prostoročno prešivanje na Bernina Q24 longarm

14.08.2020

Prešivanje na BerninaQ24 longarm je kot polet v sanjah. Danes, povem po resnici, že letim in uživam.
Uživam v uresničitvi načrtovanega dizajna in izbiri oblik vzorcev.

Nikoli nisem imela strahu ali strahospoštovanja, ki bi me oviral pred tem, da zadovoljim svoje skrite želje. Obratno. S spoznavanjem novega naredimo korak naprej. Ročne spretnosti pa je samo naša osebna lastnost. Mož pravi, da vsi, ki šivamo imamo zelo lep hobi. Vsakemu, ki pride na obisk s ponosom pokažemo naše umetnine. 
#BerninaQ24longarm je stroj samo za prešivanje. Na njem ne šivam. Dolžina drogov je 4 metra in nanj lahko namestim pregrinjalo do 3,5 metra širine ali dolžine. Stroj ne prešiva sam - to me pogosto sprašujete. ??
Stroj ima dve ročki, s pomočjo katerih usmerjamo mašino. Vendar zaradi stabilzacije, "polaganja" šivov in kontroliranja premikov včasih ga držim tudi za telo. Imam boljši občutek. Moje latice rožic izgledajo lepše, bolj okrogle. Nimam sunkovitih gibov. Z uporabo stroja sčasoma sem pridobila občutek za to, sem ga začutila. Zato ogledujem kako prešivajo druge umetnice. Kako držijo roke, kako usmerajo stroj. Vsaka dela malo drugače, ker vsaka mora najti svoj pravi položaj.
Druga zgodba pa je izbira dizajna za prešivanje. Tu je potrebno vključiti svojo ustvarjalnost, ki jo bomo "preslikali" na blago. Znanje lepo in sčasoma natančno prostoročno prešiti izdelek pa pridobimo na tečaju za prostiročno prešivanje. Tak tečaj bom imela za vas tudi jaz.
Ponosne lastnice šivalnih strojev #Bernina boste ob vpisu na tečaj deležni privlačne ugodnosti.
Po terminih tečajev lahko povprašate preko maila maryna@marynastudio.com.

Vabljeni v družbo izbranih. 

 

Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije