Obisk švicarske tovarne Bernina v času Korone

26.08.2020

To, da življenje v času Corone ni zamrlo vam zaupam iz prvih rok. Le opogumiti se moraš, izbrati namesto letala avto prevoz in v petih dneh ogledati 7 mest v štirih državah, obiskati dva dragocena poslovna partnerja Bernino in Madeiro, enega v Nemčiji, drugega pa v Švici.

Res je, da so me bili zelo veseli, saj so v tem času sejmi odpovedani in poslovna potovanja tudi. Vzeli so si čas zame, odgovorili na vsa moja vprašanja, pripravili delavnice in predstavili novosti. Da te ob vhodu pričaka dobrodošlica in vsa Bernina ve, da si pri njih na obisku potrdi, da si dejansko del Bernina family. Prijetno presenečenje, ki oblikuje odnos, veš, da nisi samo distributor v mali Sloveniji, s tabo želijo deliti pomembne dogodke in ti želijo posredovati svoje znanje.
Moj dan se je začel z izobraževanjem. Pred mano sta bernette b42 in b44. Spoznala sem, da sta verižni šiv in coverstich šiv z dvema ali tremi iglami prekrasna dekorativna šiva. Le uporabiti moramo za spodnji sukanec multicolor (primer) ali pa sukanec, ki bo poudaril šiv in bo v drugi barvi, ne v barvi blaga. Mentorica Doris je prinesla zame nekaj svojih lastnoročno narejenih oblek, da si uporabo šivov kot dekorativnih ogledam v praksi. Naredila sem za vas fotografije. Take šive je zelo priročno delati pri uporabi transparentne standardne tačke, ki ima tudi oznako za natančno vodenje. Ta tačka ni vključena v standardno opremo in si jo lahko naknadno priskrbite. Pri nas v salonu je za vas na voljo.
Potem sem se usedla za šivalno-vezilni stroj in naredila vezenino z uporabo dizajna, ki vsebuje aplikacijo. Tovrstne dizajne imamo v knjižnici dizajnov Bernine 5. serije in več.
Dan se je prehitro zaključil… Prijetno s koristnim, nekaj fotografij, ogled znamenitosti in nazaj v Slovenijo. K Bernini se bom še vrnila, kot sem obljubila. Vi pa preizkusite verižni šiv: vzemite lep sukanec in naredite nekaj dekorativnih šivov.
Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije