Vtisi o obisku tovarne Madeira iz Freiburga

28.08.2020
Pa sem nazaj! Sem že raspremila kovčke in pregledala vse sukance, ki so jih poslali za testiranje.
Da, da, v ponedeljek sem obiskala sedež podjetja Madeira Garne, si ogledala njihovo proizvodnjo, obiskala oddelek za testiranje in se naužila lepote stvari, ki nastanejo ob uporabi različnih sukancev Madeira.
Tovarna je bila zasnovana leta 1919 s sedežem v zelenem Freiburgu ob Črnem gozdu (žal mi ni uspelo poskusiti schwarzwaldske torte, pa naj ostane za naslednjič). Danes družinsko tradicijo v treti generaciji nadaljujeta brata dvojčka.
Leta 1920 pa se je v Nemčiji začela razvijati proizvodnja bombažnih sukancev. Že takrat so jih izvažali v Ameriko. Sedaj pa je Madeira prisotna v več kot 60 državah sveta in praznuje 100. obletnico rojstva.
Ponudba izdelkov se nenehno širi. Tako je leta 2006 Madeira, poleg sukancev, predstavila še stabilizatorje, prvič natančno klasificirane in opremljene z jasnimi navodili za uporabnika. S pomočjo ilustracij in navodil so jasno predstavili njihovo uporabo. Takšne stabilizatorje imamo pri nas v salonu. Za vas pa sem naročila stabilizator podlogo, ki zapre vezenino in ne draži nežne otrokove kože. Ste že izrazile zanimanje, prejmemo ga zdaj z novo pošiljko.
S Kajo, uporabnico bernette b42 sva včeraj ugotovili, da si nekatere razbijate glave, kako pridemo do tako lepih okrasnih šivov, ki sem jih predstavila v prejšnji objavi.
Enostavno! Vzemite sukanec Madeira Cotona Multicolor in naredite 2-igelni ali 3-igelni prekrivni šiv. Uporabite »back side« in boste zadovoljne.
Lep okrasni verižni šiv pa naredite tako, da za spodnjo nit uporabite Madeira Aeroflock, Madeira Decora ali Madeira Glamour. Učinek vas bo gotovo prijetno presenetil in zadovoljil vaša pričakovanja. Pa ne spreglejte fotografije obleke z rožico na rami. To so naši 3-igelni prekrivni šivi.
Lepo je, a ne?!
Celotno paleto kakovostnih sukancev Madeira boste našli v našem salonu. Prisrčno vabljeni!
Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije