Kako sem izbrala coverlock bernette b42

30.08.2020

Prvo srečanje s strojem mi je zaupala naša zvesta uporabnica, Kaja. 

Delim z vami in upam, da bo njena zgodba navdušila tudi vas.

Dolgo časa sem iskala coverlock – ideja je bila, da bi kupila industrijskega a še vedno sem bila omejena s prostorom in tudi ceno. Ob enem sem pa dala možnost tudi drugim znamkam, Janome ali Elni (sem poznala coverlock samo teh znamk). V eni izmed skupin sem zasledila, da so bile punce zadovoljne s kombiniranim coverlock in overlock šivalnim strojem bernette b48. Ker pa imam sama že overlock od prej, sem se odločila da kontaktiram Maryno in ogledam samo coverlock šivalni stroj.
V tem času sem pri Maryna Bilash kupila sukance znamke MaderaAerolock in Aeroflock. Preizkusiti je potrebno kaj novega.

S srečanjem pri Maryni so se mi odprle nove informacije glede sukancev in lahko iskreno priporočam njene kvalitetne sukance Madeira. Pokazala mi je tudi coverlock šivalni stroj bernette b42 funlock – vzela si je čas, razložila vse o samem stroju, predvsem mi je pa všeč, da lahko pri njej tudi preizkusiš stroj. In glede na močno konstrukcijo in delovanje sem se odločila, da ga kupim.

Pred samim nakupom sem prosila sodelavke Maryna's Quilt Studia za nasvete, kje lahko malo pogledam o stroju in dobim osnove informacije. In tako se je učenje pričelo. Opazila sem, da je pomembno katere igle uporabljate, sukance in veliko dobre volje, da stroj dobro spoznaš.

Resnično sem navdušena nad strojem, zato ga toplo priporočam vsem, ki potrebujete coverlock šivalni stroj. Brez problema dela brez preskokov – sem ga preizkusila pri šivanju jersey, prevešanke, lycre ...

Rada bi poudarila, da je  stroj pokazal svojo kvaliteto, saj sem na tem barvastem (modrem) šivala lycro in ni spustil niti enega šiva (foto s temnim blagom)!!!

Nazaj na seznam blogov

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije