Quilt vikend

03.07.2021

Za vse tiste, ki med tednom nimate časa in tiste, ki si konec tedna želite sprostiti, organiziramo kreativni konec tedna, kjer bomo prešivali do onemoglosti.

Dodaj v koledar

Tečaj bo potekal od 3. do 4. julija, med 9.00 in 19:00, skupaj 16 polnih ur.
Material (panel s čebeljim motivom 60 x 110 cm, polnilo, blago za hrbtno stran in blago za obrobo) vam zagotovimo mi, sponke in sukance pa lahko prinesete s seboj ali jih kupite v našem studiu.
Sukanci naj bodo v naslednjih barvah: siva, bela, črna, rjava in rumena.
Sponke naj bodo zavite. Lahko uporabite tudi bucike s ploščato glavo.


Na srečanju vam razložim, kako pravilno pripraviti »sendvič« in kaj za to potrebujete. Kako naredimo zaključni rob in panel/sliko pripravimo za obešanje na steno.
Ko začnemo s prešivanjem, vas najprej posadim za testni »sendvič« in skupaj naredimo prve korake. Če pa ste že bili pri nas, pa začnemo s prešivanjem panela. Kje in kako začeti. Kaj bo tisto, ki naredi pikico na "I"?! 
Na tečaju bomo prešivali prostoročno s pomočjo tačke BSR, tačke za prešivanje po šabloni, nastavka za echo quilting. Uporabili bomo tačko za patchwork z vodilom in šablone za prostoročno prešivanje. Preizkusite tudi pleksi mizo za povečanje delovne površine, ki vam pomaga quilt razgrniti in svobodno premikati pod tačko. 

Domov boste odnesli čudovit panel z izjemno vsebino, ki vas bo vedno spominjal na pozitivne trenutke in nepozabno preživeti vikend.
BEE POSITIVE!

Se vidimo pri nas.
MarynaPrijava na delavnico

(Polja označena z * so obvezna.)
Po potrditvi, ki smo vam jo poslali po elektronski pošti, je prijava zaključena.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2022   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije