Tečaj izdelave lutk Tilda 20 ur

06.10.2021

Enostavna in čarobna lutka Tilda z rdečimi lički, ki ima majhne žareče oči, je všeč vsem otrokom. A to ni samo otroška igrača, je kot talisman, s katerim v dom prideta blaginja in veselje. Prostor, v katerem živi Tilda, je zagotovo všeč njenemu lastniku. Lutke Tilda so kot sladka notranja dekoracija, ki se lepo poda kateremu koli prostoru ali sobi v hiši.

Dodaj v koledar

To punčko je zasnovala norveška slikarka Tonne Finnanger. Njena ideja je, da vsak zašije svojo Tildo in vanjo vdahne del svoje duše.
Vabimo vas na 20-urni tečaj izdelave lutk Tilda.
Na tečaju bomo izdelali in zašili plešasto punčko Tilda, gos Tilda in jabolko Tilda, ki ga lahko uporabite kot shrambo za igle. S seboj boste odnesli pripravljene kroje in lutke boste lahko doma večkrat ponovili. Darilo v obliki punčke Tilda bo eno najboljših daril, s katerim boste podarili delček sebe.
Na tečaju boste spoznali materiale za izdelavo lutk Tilda in način kakovostne izdelave.
Vse materiale, ki jih boste potrebovali za pripravo treh izdelkov, dobite na tečaju. Šivali bomo s šivalnim strojem in ročno.
Cena tečaja je 250,00 EUR.
Če v 20h urah 3 izdelkov ne bomo uspeli dokončati, bomo tečaj podaljšali za potrebno število ur.

Na tečaj je potrebno prinesti s seboj:
- Škarje za rezanje papirja;
- Škarje za rezanje blaga;
- Karton za pripravo krojev.
Priporočamo nakup kompaktnih plastičnih folij za izdelavo trajnih krojev. V kompletu so 3 folije, dimenzije 30 x 45 cm.Prijava na delavnico

(Polja označena z * so obvezna.)
Po potrditvi, ki smo vam jo poslali po elektronski pošti, je prijava zaključena.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije