E-tečaj patchworka in prostoročnega prešivanja - otroška odejica + material

E-tečaj patchworka in prostoročnega prešivanja + material za vse tiste, ki želite ustvarjati unikatne odeje ali izdelke za vaše najbližje, za darila ali dekoracijo doma. S pomočjo tečaja boste naredili prve korake v čudoviti svet krpank in spoznali majhne skrivnosti, ki vam bodo pomagale ustvariti popoln quilt. Tokrat izgovori: »Nimam časa takrat….«, »Predaleč je…« in podobno, odpadejo.

  • 250 EUR
Dodaj v koledar

Za vas sem s svojo ekipo posnela podroben postopek izdelave otroške odejice in preko video vsebin vas vodim in učim pravilno, košček po košček, sestaviti čudovito krpanko.

Kar 160 minut video vsebin.
Kar 40 minut ali 4 prezentacije preko katerih boste spoznali svet patchworka in vsega, kar potrebujete za kakovostno ustvarjanje svojih unikatnih projektov.
Poleg tega sem za vas posnela video z nasveti kako narediti lepe in privlačne fotografije. Razkrivam vam nekaj osnovnih pravil fotografiranja, da bodo vaši izdelki na fotografijah še bolj privlačni in morda pritegnili želenega kupca. In te nasvete vam z veseljem podarjam, kot del vsebine e-tečaja.
Tečaja se lahko udeležite kjerkoli in kadarkoli. Lahko začnete kar takoj! ;)
Plačilo za tečaj lahko opravite z nakazilom direktno na naš TRR.
Maryna Bilash Puljić S. P.
Medvedova cesta 17
1000 Ljubljana
TRR pri Sberbank: SI56 3000 0002 7616 296
Z opisu plačila, prosim, navedite: e-tečaj Odejica.

Po plačilu in prijavi vam bodo vsebine dostopne in lahko začnete z ustvarjanjem. Paket z materialom za izdelavo odejice dobite v nekaj dneh.
Plačilo lahko izvedete tudi na platformi preko Pay Pal-a. 
Za vpis kliknite na spodnji gumb. 
 

 

 

Izbirate lahko med tremi različnimi barvami. Želeno barvo nam, prosimo, sporočite na e-naslov info@marynastudio.com ali na telefonsko številko 059 010 220. Paket za izdelavo odejice vsebuje:Prijava na delavnico

(Polja označena z * so obvezna.)
Po potrditvi, ki smo vam jo poslali po elektronski pošti, je prijava zaključena.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2022   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije