Začetni tečaj patchworka in prostoročnega prešivanja

31.08.2021

Tečaj je namenjen kreativnemu in domišljijskemu ustvarjanju v čisto posebnem stilu. Spoznali boste delo šivalnega stroja in vse ustrezne funkcije na zabaven in poučen način. 

 

Dodaj v koledar

Na tečaju boste spoznali osnovne tehnike in možnosti za ustvarjanje.

Med tehnikami za ustvarjanje se bomo naučili tudi osnovnih tehnik patchworka. Izdelke bomo dopolnili in okrasili s prostoročnim prešivanjem. Najprej skupaj in potem samostojno boste pripravili čudovite izdelke za lastno uporabo, za svoje najbljižje, za dom in ambient in seveda za pripravo unikatnih daril.

Na naših tečajih šivamo na vrhunskih šivalnih strojih švicarskega podjetja Bernina. Spoznali bomo absolutno zvezdo prostoročnega prešivanja, tačko BSR – regulator šivov. Spoznali bomo tudi šablone za prešivanje, tačko za prešivanje po šabloni in naredili prve ustvarjalne korake.

Šivalni stroji te znamke so izredno vzdržljivi in kvalitetni. Nova generacija šivalnih strojev Bernina in bernette omogoča veliko možnosti za šivanje, vezenje in quilting. Smo ekskluzivni predstavnik šivalnih strojev Bernina v Sloveniji in vam iz prvih rok na naših tečajih predstavimo in posredujemo svoje znanje.

   

 Prijava na delavnico

(Polja označena z * so obvezna.)
Po potrditvi, ki smo vam jo poslali po elektronski pošti, je prijava zaključena.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije