Zaključek natečaja Punčka s podstrešja

23.02.2021

Natečaj Punčka s podstrešja se je zaključil.
Vsem ustvarjalkam se še enkrat zahvaljujemo za sodelovanje in res številčno udeležbo. 
Priznati moramo, da je naša žirija, ki smo jo sestavljale Katjuša Popović iz društva Ključ, Katja Burger Kovič, docentka, inženirka, oblikovalka oblačil in tekstila (NTF Ljubljana) in jaz, kot predstavnica Maryna's Quilt Studia & More ter Bernine, imele res težko delo. Prejeli smo kar 27 čudovitih punčk iz cele Slovenije.

Tokratni izziv je bil še posebej zahteven, pri ocenjevanju pa smo upoštevali prav vse razpisane kriterije. Še posebej smo iskali čar preteklosti in spomin na davne čase. Sicer pa ste nas tudi tokrat presenetili z raznolikostjo idej, kreativnostjo in iskrivostjo sporočilc, ki jih nosijo Berninke.

Pisano druščino sem predstavila tudi v Oddaji Dobro jutro na RTV Sloveniji. Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujem voditeljici Ljubici Mlinar in njeni ekipi, ki nam bo z objavo zagotovo pomagala širiti sporočilo o pomoči otrokom in mladini.

Pred razglasitvijo rezultatov in nagrajenk natečaja, pa vam želim sporočiti še nekaj. Po tehtnem premisleku in zgodbah, ki jih nosijo naše in vaše Berninke smo se odločili, da prav vsako od njih ponudimo na licitaciji. Tako bomo s skupnimi močmi zbrali še več sredstev za programe društva Ključ.

Na tem mestu vas vabim, da si po koncu razglasitve ogledate naše Berninke in zanje tudi licitirate. Vse punčke so označene z zaporedno številko in izklicno ceno.
Več informacij najdete na naši spletni strani, preko e-pošte maryna@marynastudio.com ali telefonske številke 041 362 656.

Punčke s podstrešja že čakajo na svoje nove domove.

Preostane pa nam še ena naloga – razglasitev nagrajenk:

1. Mesto Berninka planinka avtorice Stanke Koritnik, ki prejme vezilni stroj bernette b70Deco.
2. Mesto Berninka avtorice Ivone Lorbeg, ki prejme mini predalnik Madeira.
3. Mesto Berninka avtorice Nadje Tratnik, ki prejme Madeira Quilt Box Cotona, ki vsebuje kar 72 sukancev.
4. Mesto Berninka avtorice Jožice Rupnik, ki prejme set Madeira za ročno vezenje.

Vsem nagrajenkam iskreno čestitamo, prav tako pa si čestitke zaslužite prav vse udeleženke natečaja.

Maryna

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije