Podražitev

25.06.2021

Obdobje epidemije se je dotaknilo prav vsakega od nas. 

V našem studiu smo se sicer ves čas trudili ostati v kontaktu z vami, ustvarjalkami in sledilci in temu prilagodili naše delovanje. Za nekatere je bil to čas, ki so ga zaradi epidemioloških omejitev izkoristili za dejavnosti, za katere se prej ni našlo pravega trenutka. Tudi naša ekipa je pridno ustvarjala in pripravljala različne vsebine, nagradne igre in druge ugodnosti.

Žal pa je to obdobje vplivalo tudi na globalno rast cen nekaterih storitev, med drugim storitev prevoza. Tako so nam mesec nazaj iz Bernine sporočili, da se bodo v začetku julija dvignile cene njihovih proizvodov. Na koncu pa z mesecem avgustom pričakujemo res podražitev. V našem studiu smo sicer poskrbeli za naročilo možnega (omejenega) števila strojev, ki vam jih bomo do odprodaje zalog nudili »po ceni iz zaloge«.

Zato vse in vsi, ki ste si ogledali določeni šivalni stroj, a še razmišljate, vabimo, da sprejmete odločitev!


Poleg tega sta prišla v naše skladišče (samo) 2 šivalna stroja bernette b77, ki ju ne bomo predstavljali na spletni strani. Pohitite, da eden izmed njih bo vaš.

Do normalizacije dobav, bernette b77 ne bomo naročali, ker je razprodan za ameriški trg.

Še vedno pa vam ob nakupu stroja nudimo brezplačno predstavitev le-tega.

Vabljeni v naš studio!

Maryna

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2022   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije