Sejem kreativnih idej Ljubljana

15.09.2022

»Ustvarjalnost bogati življenje. Naredi ga večjega, srečnejšega, daljšega in hudičevo bolj zanimivega.« - Elizabeth Gilbert

Sejem kreativnih idej je namenjen vsem ustvarjalkam in ustvarjalcem, ki želite pobliže spoznati šivalne stroje BERNINA in bernette ter ustvarjalne možnosti, ki jih nudijo pripomočki. Zato smo za ta dan, 22. oktobra 2022, pripravili poseben sejemski popust.

 

Hkrati vam bomo predstavili posebne pripomočke in tehnike, s katerimi boste lahko okrasili svoje izdelke in razširili svoja obzorja kreativnosti. Vsaka izmed članic ekipe je izkušena na svojem področju, ki vam ga bomo le ta dan predstavile na različnih šiviljskih postajah.

Moderen ambient hotela NOX je popolna kulisa za sprehod po sejmu kreativnosti, kjer se lahko naučite kaj novega in si privoščite želeni pripomoček po prav posebni, za vas pripravljeni ponudbi. Vabimo vas, da se udeležite delavnic, na katere se lahko prijavite tukaj. 
Marynina in Alenkina delavnica sta brezplačni, za udeležbo na Stankini delavnici pa je simbolična kotizacija.
Predstavili bomo tudi novo linijo vrhunskih šivalnih strojev, za katere so BERNININI snovalci poiskali navdih pri priznanem umetniku Kaffe-u Fassettu.

Posebno mesto na sejmu bodo zasedali naši čudoviti izdelki, ki si jih boste lahko ogledali od blizu in se morda odločili za nakup.

Čeprav bo sejemsko dogajanje posvečeno predvsem spoznavanju vrhunskih šivalnih strojev, pa boste na naših stojnicah lahko kupili tudi različne kolekcije prednarezanega dizajnerskega blaga, komplete sukancev Madeira in unikatna darila, ki so nastala v našem studiju.

Program dogodka je objavljen na naši spletni strani, prav tako navodila, kako se lahko prijavite na naše delavnice.
Vabimo vas tudi, da nam sledite na FB in se potegujete za lepe nagrade, kajti nagradna igra kmalu sledi.

Sedaj vam razkrivamo še …

Samo 22. oktobra 2022 boste lahko kupili katerekoli šivalne stroje in pripomočke BERNINA in bernette s kar 10 % popustom!
To ne velja za longarm BERNINA stroje za prešivanje.
Vaš sanjski stroj pa lahko po tej ponudbi rezervirate že danes s plačilom nepovratnega avansa.
Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 0590 10 220 ali pišite na maryna@marynastudio.com.

Ne pozabite dodati Sejem kreativnih idej v svoj koledar! 22.10.2022 se vidimo!

 

Ekipa Maryna's Quilt Studia

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije