2. sejem kreativnih idej

08.11.2023

Po uspešni izkušnji lanskoletnega dogodka, Maryna's Quilt Studio tudi to leto prireja Sejem kreativnih idej v Ljubljani, v hotelu Nox, z željo da postane tradicionalen in vsakoletni.

 

Sejem bo postregel z raznolikimi delavnicami za začetnice, kot tudi za tiste, ki že suvereno šivate. Ob tem bomo predstavili veliko raznih tehnik in pripomočkov, s katerimi lahko okrasite in popestrite svoje izdelke. In vaša kreativnost ne bo omejena.

Osrednjo pozornost bomo posvetili predstavitvi šivalnih strojev BERNINA in bernette in vam bomo odgovorili na vsa vprašanja v zvezi z njimi.

Naj ta dan bo tudi VAŠ DAN UGODNOSTI, ker smo za vas pripravili posebne ugodnosti ob nakupu naših šivalnih in vezilnih strojev, modulov za vezenje in stabilizatorjev, kompletov sukancev in prednarezanega blaga ... Na vse našteto vam podarjamo popuste!

Vaš sanjski stroj pa lahko po tej ponudbi, ob plačilu avansa, rezervirate že danes. To lahko storite s klicem na telefonsko številko 0590 10 220, ali po elektronski pošti na maryna@marynastudio.com

Praznični čas je čas obdarovanja in pogosto zmanjka idej – prepričani smo, da boste iz palete naših unikatnih izdelkov izbrali prikladno darilo za vaše najljubše.

Sejemski užitek bomo dopolnili z več posebej pripravljenimi delavnicami, na katere se lahko prijavite na tej povezavi.

18.11.2023 ob 11:00 se vidimo v Hotelu Nox! Pričnemo s predstavitvijo programa in naših delavnic.

Ne zamudite!

Ekipa Maryna's Quilt Studia

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije