Dan odprtih vrat

13.11.2019

DAN ODPRTIH VRAT 8.11.2019

Zahvaljujemo se vsem tistim, ki ste si vzeli čas in nas obiskali na dnevu odprtih vrat in tudi tistim, ki nas spremljate preko družbenih omrežij, saj ste prav vi tisti, zaradi katerih smo ta dan priredili. Postavili smo svojo vizijo, poslanstvo in vrednote, ob vsem tem pa pridobivamo nove izkušnje in veseli nas, da vse to lahko delimo z vami.

Imeli smo priložnost gostiti mednarodnega partnerja studia Maryna's Quilt Studio & More, to je podjetje Madeira, ki je znano po najboljših sukancih. Letos praznuje 100 let delovanja in ga danes vodi že tretja generacija družine. Z nami je bila managerka za izvoz v Rusijo in nekdanje države Sovjetske zveze ter vzhodno Evropo, gospa Elena Jung.

 

 

Sami pravijo, da si najboljši šivalni stroji zaslužijo najboljše sukance. No, in ko smo že pri šivalnih strojih, smo pri Bernini. Bernina je ena najuglednejših znamk šivalnih strojev, ki prihajajo iz Švice. Nič ne šiva tako dobro, kot Bernina, pravi eden njihovih sloganov. In tisti, ki šivalne stroje uporabljate, to že veste. In zato je sodelovanje med znamkami Madeira in Bernina pogosto tandemsko in celo ekskluzivno povezano. Iskreno hvala tudi gospe Heike Fath, ki je področna prodajna managerka v podjetju Bernina in nam je predala veliko znanja, predvsem pa nam je bila v veliko pomoč na delavnicah šivanja, ki smo jih izvedli na dnevu odprtih vrat.


Na dnevu odprtih vrat smo za vas organizirali brezplačne delavnice šivanja. Izvedli smo dva tipa delavnic in sicer, prvi tip delavnic, ki je bil namenjen popolnim začetnikom in drugi tip, ki je bil namenjen tistim, ki o šivanju že nekaj vedo. Kljub temu, da je večina pravzaprav prvič sedela za šivalnim strojem, je vsem uspelo izdelati svoj prvi obesek. Na drugi delavnici pa smo se spoznali s tistimi, ki osnove tehnik šivanja že poznajo, jim predstavili šivalne stroje Bernina in potrdili dejstvo, da pri dobrem poznavanju šivalnega stroja tudi delo poteka zelo enostavno.

Glede na obseg zanimanje za naše tečaje smo se odločili, da prve izvedemo že v naslednjem tednu. Izbirate lahko med tečaji, ki so namenjeni popolnim začetnikom in tistimi, ki o tehniki šivanja že nekaj veste. Seveda nismo pozabili niti na najmlajše. Otroška kreativnost nima meja, zato za naše otroke prirejamo delavnico Šivam ročno in s šivalnim strojem.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije