Otvoritev poslovnih prostorov Maryna‘s Quilt Studio & More

20.11.2019

Postavili smo vizijo, poslanstvo in vrednote, ob vsem tem pa pridobivamo nove izkušnje in veseli nas, da vse to lahko delimo z vami.

Z veseljem in ponosom vas vabimo v naš nov salon Maryna's Quilt Studio & More, kjer lahko izbirate med mnogimi čudovitimi vzorci blaga, kakovostnimi sukanci blagovne znamke Madeira in prvovrstnimi šivalnimi stroji Bernina.

Ustanoviteljico, jezikovno pedagoginjo in ustvarjalko Maryno Bilash je dejavnost šivanja, prešivanja, krojenja, izdelave krpank in quilta prevzela, še ko je živela v nekdanji domovini. Tradicionalno stvarjanje krpank je v Rusiji zelo priljubljeno in se je ohranilo tudi marsikje v Evropi ter na zahodu, celo v Avstraliji, Veliki Britaniji in ZDA. Le pri nas je tovrstno ustvarjanje skorajda zamrlo. Iz hobija in prostočasne aktivnosti ga je Maryna spremenila v posel in ga s še nekaj slovenskimi ustvarjalkami skuša obuditi tudi širše.

Novi, lastni poslovni prostori v soseski Belle vie Tivoli, na Medvedovi ulici 17, v ljubljanski Šiški, so tako edinstven kraj, ki združuje, povezuje in prepleta obe dejavnosti - učenje tujih jezikov, s prevajanjem in sodnim tolmačenjem ter ročno ustvarjanje, kjer učenci izkazujejo svojo kreativnost. "Naše poslanstvo vidim v tem, da pomagamo ljudem, da širijo svoje znanje in veščine, ne glede na to ali gre za jezikovno ali ustvarjalno rast", pravi Maryna, ki je ob tem postala tudi uradna zastopnica ene najuglednejših blagovnih znamk šivalnih strojev na svetu v Sloveniji, švicarske Bernine.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije