"Bernina jeans upcycling"

19.04.2020

LJUBITELJICE IN LJUBITELJI ŠIVANJA,
VABLJENI NA NAGRADNI NATEČAJ

"BERNINA JEANS UPCYCLING"
Naredite svoj džins nahrbtnik

Brez strahu zaradi besede »upcycling«. Gre za ponovno uporabo starih, rabljenih, že pozabljenih materialov, ki jih pogosto vržemo na odpad. Upcycling pomeni, da jih ponovno oživimo in vrnemo v uporabo.

V Maryna`s Quilt Studio & More vas v sodelovanju z vrhunsko znamko švicarskih šivalnih strojev Bernina vabimo k nagradnemu, kreativnemu tekmovanju v izdelavi nahrbtnika, pri čemer morate uporabiti star, rabljen džins. Trajnostno ravnanje in skrb za naš planet namreč vodita podjetje Bernina in naš Maryna`s Studio, prav tako pa morata postati vsakodnevni način razmišljanja vseh zemljanov. Pri ocenjevanju vaših kreacij bomo iskali iznajdljivost, ustvarjalnost, izvirnost, pa tudi temeljitost, natančnost. To so lastnosti, ki jih s svojimi pametnimi šivalnimi stroji spodbuja tudi Bernina.

Zmagovalka ali zmagovalec natečaja bo nagrajen z vrhunskim strojem za izdelavo obrob bernette b44, ki ponuja 15 šivov in številne praktične funkcije za vse vrste overlock šivanja.
Nagradni natečaj traja od dneva objave, od ponedeljka, 20.04.2020, do nedelje, 10.05.2020.

Organizator tekmovanja bo vaše izdelke začasno zadržal le za namen ocenjevanja. Kreacije bodo takoj po ocenjevanju vrnjene nazaj na vaš naslov, da jih boste navdušeno uporabljali v toplih poletnih dnevih. Zmagovalni nahrbtnih bo zmagovalec ali zmagovalka prevzela osebno, v Maryna's Quilt Studio, na naslovu Medvedova cesta 17. Prav tako tudi glavno nagrado.
Ne odlašajte, ta hip imamo vsi nekaj več časa, kot običajno.

 

  • Vzemite torej stare neuporabljene kavbojke in naredite iz njih nahrbtnik. Priporočena velikost je prepuščena vašim željam. Če že uporabljate šivalni stroj Bernina, boste ugotovili, da so močni in lahko šivajo več plasti džinsa hkrati.
  • V izvedbo vašega nahrbtnika vključite tudi logotip ali napis BERNINA (šivan, vezen, narisan itd.). Pomembno je, da je tudi ta našit, narisan ali vezen na starih kavbojkah. Ključna merila ocenjevanja bodo: umetnost, izvirnost, ustvarjalnost in tudi temeljitost ter natančnost.
  • Vsi ustvarjalci, ki bi potrebovali dekorativne TRAKOVE ali vrvice za okrasitev svojega izdelka, dobijo v Maryna`s studio 10 % popusta na vse okrasne trakove.
  • POTREBNO je ustvariti mini zgodbo o ustvarjanju. To naredite zelo preprosto tako, da posnamete 4 - 6 fotografij nastajanja vašega izdelka in izdelek sam. Fotografije pošljete po elektronski pošti na maryna@marynastudio.com do 11. maja. Dodajte svoje ime, priimek in telefonsko številko, da vas bomo lahko poklicali tudi v primeru, če nam boste zastavili kakršna koli vprašanja. Fotografije naj odražajo najpomembnejše elemente nastajanja vašega nahrbtnika, kar bo hkrati tudi dokaz, da ste izdelek res sešili vi in da ga niste kupili.

Fotografija 1 – naj bo fotografija starih kavbojk, iz katerih nameravate šivati.
2-5 fotografij – postopek izdelave.
Fotografija 6 – končni izdelek, ki bo sodeloval pri glasovanju (kakovostna fotografija na svetlem ozadju).
Če svojega avtorstva ne boste mogli izkazati z vsemi fazami izdelave, izdelek žal ne bo sodeloval na natečaju.

  • Prejete fotografije bomo naložili v poseben foto album, ustvarjen na Facebooku, najkasneje 12. maja. Mini zgodbe bodo objavljene v komentarjih. Za najboljše slovenske izdelke bodo obiskovalci Facebooka lahko glasovali od 12. maja. do 19. maja, do 12h.
  • Vse ustvarjalke in ustvarjalce vabimo, da nam izdelke pošljejo po pošti ali jih osebno dostavijo na naslov: Maryna`s Quilt Studio & More, Medvedova 17, 1000 Ljubljana, najkasneje do 13. maja. 
  • Po objavi rezultatov glasovanja na FB bomo prvih deset nahrbtnikov z največ glasovi poslali v Švico, kjer bo zmagovalce natečaja izbrala komisija, sestavljena iz predstavnikov Bernina International AG, Bernina Education and Training, oblikovalke revije za šivanje Inspiration ter vodje kreativnega centra Bernina. 
  • Nahrbtnike bomo ustvarjalcem vrnili skupaj z osvojenimi nagradami takoj, ko jih bomo dobili iz Švice, predvidoma do konca junija.

ZMAGOVALCI IN NAGRAJENCI BODO 15. junija, ob 12h, objavljeni na naši spletni strani, na Facebook strani, o tem natečaju pa bomo obvestili tudi medije.

Želimo si čim večje udeležbe, vam pa veliko kreativnega navdiha in ustvarjalnega užitka!

V primeru nepredvidenih okoliščin si organizatorji tekmovanja pridržujemo pravico do spremembe / dopolnitve pogojev natečaja brez predhodnega obvestila. V primeru nespoštovanja pogojev natečaja ali suma goljufivega glasovanja si organizator pridržuje pravico, da vpletene udeležence diskvalificira iz tekmovanja.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije