Znane so nagrajenke natečaja BERNINA JEANS UPCYCLING

14.06.2020

V kreativnem centru BERNINA v prisotnosti Tanje Dünner, vodje kreativnega centra BERNINA, Caroline Läubli, urednice revije Inspiration in Mirjam von Thiele z oddelka za izobraževanje je potekalo ocenjevanje prejetih nahrbtnikov, ki so sodelovali na natečaju BERNINA JEANS UPCYCLING SLOVENIA.

Žirija je skrbno pregledovala in občudovala nahrbtnike, ki pričajo o kreativnosti in spretnosti ustvarjalk. Po temeljitem pregledu (z vseh strani), preizkusu :-) in živahni razpravi je žirija prišla do naslednjega zaključka: zaradi izjemne kvalitete sešitih nahrbtnikov dodelitev enega prvega mesta ni bila možna oziroma ne bi bila poštena, zato smo dodelili kar dve prvi mesti. :-)

1. mesto: Bernardina + Flower Spring
3. mesto: Van Gogh
4. mesto: Corona
5. mesto: Bern
6. mesto: How Blue, how beautiful
7. mesto: Rožica
8. mesto: Berni
9. mesto: prav tako dva nahrbtnika, in sicer Bernina by DaRa + Geisha

V Maryna`s Quilt Studiu & More se kot organizatorji natečaja Bernina jeans upcycling Slovenia vsem udeleženkam iskreno zahvaljujemo in jim iz srca čestitamo!

Slovesna razglasitev in podelitev nagrad udeleženkam bo v Maryna's Studiu, Medvedova cesta 17, v Ljubljani. Ker v Švici še vedno veljajo omejevalni ukrepi zaradi COVID-19 in v podjetju Bernina velja skrajšan delovni čas 4 ure, bo datum svečane razglasitve zmagovalk in srečanja določen takoj, ko bodo sodelujoči nahrbtniki poslani s sedeža podjetja Bernina v Slovenijo.
V Maryna`s Studiu bomo o datumu vse javnosti tudi pravočasno obvestili.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije