Madeira Gold Crown Box Cotona, 6 sukancev

23,00€

Jubilejni set za 100. obletnico podjetja Madeira vsebuje 6 x 200 m sukancev Madeira Cotona št. 30.

Deli izdelek

Opis

Sukanci Cotona št. 30 so namenjeni tistim, ki pri prešivanju cenijo visoko kakovostne materiale. Narejeni so iz dvojno merceriziranega egiptovskega bombaža, ki slovi po izredno dolgih vlaknih. Sukanci so proizvedeni v Nemčiji in sledijo najstrožjim smernicam na področju kakovosti in varovanja okolja.
Mehke in gladke niti so narejene s posebnim postopkom, ki omogoča, da se sukanci skoraj ne "muckajo". Sukanci Cotona št. 30 se lahko uporabljajo za strojno in prostoročno prešivanje, izdelavo aplikacij, vezenje ter patchwork. Sukanci so spravljeni v posebni darilni embalaži, s katero je podjetje Madeira obeležilo 100. obletnico svojega delovanja. Sukanci so primerni za vse šivalne in vezilne stroje.
Posamezne enobarvne in večbarvne sukance Cotona št. 30 poiščite v naši spletni trgovini, lahko pa nas obiščete v našem studiu in preverite veliko ponudbo sukancev Madeira ter strojnih igel Bernina in Madeira.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Gifts

Izvirno in edinstveno darilo, pripravljeno z vso skrbnostjo. Za poslovno in osebno obdarovanje.

Marmelade in džemi

"Slatko" in kompoti

Oljčno olje iz Srednje Dalmacije

Darilni seti

Knjiga za darilo

Obiščite darila
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije