4-jezični ilustrirani slovar

28,00€

Novi štirijezični ilustrirani slovar je inovativen, praktičen in zabaven pripomoček za učenje in uporabo slovenskega, hrvaškega, ruskega in angleškega jezika. Slovar je uporaben učni pripomoček, ki spada v okvir mladinske študijske literature

Deli izdelek

Kategorije

Knjiga za darilo

Opis

Slovar združuje 1090 barvitih ilustriranih gesel, ki so razvrščeni v 40 tematskih poglavij: Družina, Hiša, Mesto, Ulica, V trgovini, Pri zdravniku, V ZOO itd. Poleg besednih gesel so v posamezne tematske sklope vključene tudi uporabne fraze. Slovar ponuja spoznavanje izrazja v štirih jezikih na preprost, hiter in učinkovit način. Za večjo preglednost se zapisi v posameznih jezikih ločijo po barvi. Pri iskanju določene besede pri vsakem izmed štirih jezikov si lahko pomagate z abecednimi geslovniki, ki se nahajajo v zadnjem delu slovarja.

Pregleden in privlačno ilustriran slovar bo všeč predvsem otrokom in mladostnikom, ki stopajo po poti učenja tujih jezikov, z njim pa si pri učenju besedišča in širjenju besednega zaklada seveda uspešno lahko pomagajo prav vsi, ne glede na starost in stopnjo predznanja določenega jezika. 

Avtorica: Maryna Bilash

Izdala: ZALOŽBA LINGUARUS

Avtorske pravice: Maryna Bilash

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio

Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Šablone za patchwork

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji Vlieseline

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Izdelki v tehniki patchwork in quilting

Gobelini

Okrasni trakovi

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2020