Prešita odeja Nagajive vetrnice

490,00€

Prešita odeja v nežnih barvah je prijeten dodatek za vaš dom.  
Vzorec sestavljajo klasične oblike. Robovi in trakovi, ki povezujejo enote, so prostoročno in okrasno prešiti, zato vetrnice izstopajo.
Odeja bo zagotovo ogrela vas in vaš dom.
Dimenzije: 130 x 220 cm

Deli izdelek

Opis

Pravilni geometrijski vzorci se bodo brez težav zlili z ambientom vašega doma. Pregrinjalo je sestavljeno iz treh plasti. Zgornji del sestavljajo geometrijski liki, spodnji je sestavljen iz celega kosa blaga z dodanim polnilom.
Vse tri plasti so okrasno prostoročno prešite (quilt). Prostoročno prešivanje doda izdelku še poseben čar. Oblikovane vijuge, veje in drugi vzorci so del Maryninega skrbnega izobraževanja in kreativne domišljije, ki se posveti vsakemu izdelku posebej. Zato so naši izdelki unikatni in prepoznavni.
Prostoročno prešivanje povezuje vse plasti izdelka in ga dodatno dekorativno obarva. Izdelek vsebuje polnilo iz 100-odstotnega poliestra.

Pregrinjalo se lahko pere v pralnem stroju pri 30⁰ C (program za občutljivo perilo), priporočljivo je likanje pri srednji temperaturi.
Slika je simbolična. Vsak izdelek je unikaten, zato popolna reprodukcija ni možna. Naročila za izdelke po meri sprejemamo na naslov: maryna@marynastudio.com.
Rok izdelave: po dogovoru.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio


Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Seti za vezenje

Okrasni trakovi

Jersey

Prejice Madeira Mouline

Darilni boni

Gumbi in obrobni trakovi

Flanela

Lan

Kompleti in sheme za ustvarjanje

Pletenje

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije