Barva časa

6,00€

Knjiga je napisana v ruskem jeziku in prikazuje literaturni portret srebrnega stoletja.

Deli izdelek

Kategorije

Maryna‘s gifts

Opis

Dela znanih filozofov, literarnih kritikov in strokovnjakov na področju zgodovinskih, kulturnih in estetskih parametrov postmodernizma (М.Heidegger, R.Guardini, R.Bart, U.Hubermas, J.-F. Liotaire, J.Derrida, V. Halipov, М.Epstein in drugi) je avtorica Tamara Gurtueva vzela kot podlago za raziskavo, ki jo je oblikovala na podlagi teoretske in metodološke osnove postmodernizma. Knjiga prikazuje literaturni portret srebrnega stoletja.

V knjigi je opravljena analiza ruske poezije v okviru pesniške tradicije od XIX. do XX. stoletja. Praktičen pomen raziskav daje možnost za napoved razvoja ruske poezije. Njene osnovne izjave in sklepi se lahko vključijo v univerzitetni pedagoški proces kot izbirni predmet ali kot poglavje ruske literature.

Avtorica: Tamara Gurtueva
Izdala: Založba LINGUARUS
Copyright: Tamara Gurtueva
Ljubljana, Slovenija, 2009

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio


Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Gobelini

Okrasni trakovi

Jersey

Prejice Madeira Mouline

Darilni boni

Gumbi in obrobni trakovi

Flanela

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2023   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije