Naravna marmelada Limona-Jabolko

5,50€

Prava osvežilna domača limonina marmelada z dodatkom jabolk in cimeta, pripravljena po domačem receptu. Brez dodanih konzervansov.

Za slasten, popoln začetek dneva ali okrepčilno malico.

Ni na zalogi
Deli izdelek

Kategorije

Marmelade in džemi

Opis

Limone so zelo učinkovito sredstvo za razstrupljanje telesa, izboljšujejo odpornost, pozitivno vplivajo na prebavo. Jabolka so prava zakladnica zdravja, saj vsebujejo veliko antioksidantov, vitamina C, kalija, topnih vlaknin ter druge koristne sestavine.

Marmeladi smo dodali tudi kanček cimeta, ki pričara topel domač občutek prazničnosti.

Gosta sladko-kisla limonina marmelada je zelo primerna za pripravo pit. Zelo okusna je kot osvežilni nadev za palačinke za vse, ki obožujejo okus limone. Za boljše počutje v mrzlih zimskih dneh!

Sestava: ročno obrane limone in jabolka, cimet, sladkor (100 % naravno). Teža: 191 g. Pri pripravi marmelade smo uporabili: 330 g sladkorja na 1 kg sadja.

Izvirno in edinstveno darilo, pripravljeno z vso skrbnostjo. Za poslovno in osebno obdarovanje za vse, ki na prvo mesto postavljajo naravnost in pristnost.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio


Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Seti za vezenje

Okrasni trakovi

Jersey

Prejice Madeira Mouline

Darilni boni

Gumbi in obrobni trakovi

Flanela

Lan

Kompleti in sheme za ustvarjanje

Pletenje

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije