Madeira Quiltbox Cotona št. 30, 72 sukancev

223,00€

Set Madeira Quiltbox Cotona št. 30 vsebuje:
• 60 x 200 m enobarvnih sukancev Cotona št. 30
• 10 x 400 m večbarvnih sukancev Cotona št. 30
• 2 x 1000 m spodnjih sukancev Bobbinfil
• 1 paket strojnih igel Madeira za prešivanje

Deli izdelek

Opis

Sukanci Cotona št. 30 so namenjeni tistim, ki pri prešivanju cenijo visoko kakovostne materiale. Narejeni so iz dvojno merceriziranega egiptovskega bombaža, ki slovi po izredno dolgih vlaknih. Sukanci so proizvedeni v Nemčiji in sledijo najstrožjim smernicam na področju kakovosti in varovanja okolja.
Mehke in gladke niti so narejene s posebnim postopkom, ki omogoča, da se sukanci skoraj ne "muckajo".
Sukanci Cotona št. 30 se lahko uporabljajo za strojno in prostoročno prešivanje, izdelavo aplikacij, vezenje ter patchwork. Sukanci so shranjeni v praktični škatli iz trde plastike. Posamezni razdelki imajo oznake barv sukancev za enostavno razvrščanje ter dopolnjevanje, ko vam sukancev zmanjka. Škatla ima na vrhu prostor za sukance ter utore, skozi katere lahko sukance enostavno napeljemo na šivalni stroj. Setu so dodane še strojne igle za prešivanje Madeira.

Sukanci so primerni za vse šivalne in vezilne stroje. Posamezne enobarvne in večbarvne sukance Cotona št. 30 poiščite v naši spletni trgovini, lahko pa nas obiščete v našem studiu in preverite veliko ponudbo sukancev Madeira ter strojnih igel Bernina in Madeira.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2021   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije