Marmelada Sliva in marmelada Limona-jabolko v darilni embalaži

12,00€

Darilni set vključuje gosto kislo-sladko limonino marmelado, ki je primerna za pripravo pit ali kot slasten nadev za palačinke, in pravo domačo slivovo marmelado, pripravljeno po babičinem receptu. Brez dodanih konzervansov.

Izvirno in edinstveno darilo, pripravljeno z vso skrbnostjo. Za poslovno in osebno obdarovanje za vse, ki na prvo mesto postavljajo naravnost in pristnost. Pakirano v darilno embalažo.

Deli izdelek

Kategorije

Darilni kompleti

Opis

Za slasten in poživljajoč, popoln začetek dneva ali okrepčilno malico z okusom Mediterana.

Sestava limonine marmelade: ročno obrane limone in jabolka, cimet, sladkor (100 % naravno). Pri pripravi marmelade smo uporabili: 330 g sladkorja na 1 kg sadja. Teža: 191 g.

Sestava slivove marmelade: ročno obrane slive, sladkor, voda (100 % naravno). Pri pripravi marmelade smo uporabili: 500 g sladkorja na 1 kg sadja. Teža: 191 g.

Naše sadje je dozorelo v toplem objemu sončnih žarkov, ob bičanju morskega vetra, pomešanega z zrnci soli. Pripravili smo ga po metodi, ki pomaga ohraniti vse naravne sestavine.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio


Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Gobelini

Okrasni trakovi

Jersey

Prejice Madeira Mouline

Darilni boni

Gumbi in obrobni trakovi

Flanela

Lan

Kompleti in sheme za ustvarjanje

Pletenje

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2023   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije