Regulator šivov BERNINA (BSR)

250,00€

Absolutna zvezda prostoročnega prešivanja!

Regulator šivov BERNINA je inovativen dodatek, ki je veliko več kot samo tačka za šivalni stroj, saj zagotavlja dinamično interakcijo med quilterjem, regulatorjem in šivalnim strojem BERNINA. Regulator šivov BERNINA je bil patentiran kot edinstvena inovacija, ki nima primerjave. Stroj reagira na premikanje blaga in avtomatsko prilagodi hitrost premikanja, pri čemer je spodnji transporter spuščen.

Deli izdelek

Opis

Regulator šivov BERNINA (BSR) zagotavlja lepo, dosledno prostoročno šivanje s šivi enake dolžine in daje začetnikom možnost, da se naučijo vseh najbolj priljubljenih tehnik prostoročnega prešivanja. Bolj izkušenim quilterjem pa zagotavlja nespremenljivo dolžino šivov in jim vliva upanje v lastne moči pri uporabi bolj zahtevnih tehnik, ki terjajo veliko časa za obvladovanje enakomernega prešivanja. Regulator šivov BERNINA je kos temu izzivu in drastično skrajša čas učenja. Vi pa ga lahko porabite za realizacijo svojih ustvarjalnih idej. Poskusite še danes!

Kako deluje BSR?

S pomočjo tehnologije sistem BSR bere (podobno kot brezžična miška) površino tkanine pod tačko. Senzor prenaša informacije na šivalni stroj med premikanjem blaga. Šivalni stroj izračuna potrebno hitrost šivanja, da lahko v skladu z nastavljeno dolžino šiva ustvarja enakomerne šive. Če se material premika počasneje, potrebujemo počasnejše gibanje igle in nižjo hitrost motorja. Za hitrejše premikanje blaga potrebujemo hitrejše gibanje igle in višjo hitrost motorja. BSR se v tandemu s šivalnim strojem samodejno prilagaja hitrosti quilterja.

Uporaba regulatorja šivov BERNINA (BSR)

 

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije