Najlepše ruske pravljice

18,00€

V knjigi je zbranih pet najbolj znanih ruskih pravljic, napisanih dvojezično, v slovenščini in ruščini. Knjigi je priložen avdio CD, na katerem so pravljice posnete tako v ruščini kot v slovenščini. Najlepše ruske pravljice so odličen in zabaven učni pripomoček za vse, ki se učite rusko, hkrati pa predstavljajo tudi izvirno idejo za lepo darilo. Knjiga s čudovitimi ilustracijami in priloženo zgoščenko bo zagotovo razveselila tudi otroke.

Obseg: 80 strani

Format: 16 x 22 x 1 cm

Teža: 320 g

Trda vezava

Deli izdelek

Kategorije

Maryna‘s gifts

Opis

Pred vami je zbirka petih najlepših in najbolj znanih ruskih pravljic, ob katerih odraščajo vsi ruski otroci (Kokoška Pegica, Hlebček, Hramček, Maša in medved, Drobtinica - dobrinica).

Vstopite v čarobni svet ruskega ljudskega slovstva in spoznajte življenje ruskega naroda skozi perspektivo kulturnega izročila, ki je vsidrano v zavest slehernega Rusa. Skozi izbrane pravljice boste začutili rusko mentaliteto in vrednote ter način življenja in razmišljanja v tej obsežni slovanski deželi z bogato zgodovino in pestro kulturo. Vsaka pravljica nosi poučno sporočilo o medsebojni pomoči, nesebičnosti, zaupanju, pogumu, zvestobi in skromnosti ter drugih pomembnih vrlinah v življenju. S svojo iskreno, izvirno in čarobno vsebino se pravljice dotaknejo tako mladih kot starejših bralcev, povezujejo generacije, se prenašajo iz roda v rod in tako živijo večno.

Pravljice so napisane dvojezično, v slovenskem in ruskem jeziku, in so odličen pripomoček za učenje ruščine in branje v ruskem jeziku. Knjigi je priložena zgoščenka s pravljicami v slovenskem in ruskem jeziku. Otroci bodo navdušeno prisluhnili glasu pripovedovalca, ob poslušanju pravljic v ruščini pa boste vsi, ki se učite rusko, še dodatno utrjevali svoje znanje in bogatili besedni zaklad.

Napisala: Maryna Bilash

Ilustriral: Igor Ribič

Prevod: Prevajalska pisarna Linguarus

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio

Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Šablone za patchwork

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Izdelki v tehniki patchwork in quilting

Gobelini

Okrasni trakovi

Jersey

Prejice Madeira Mouline

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2020