Najlepše slovenske pravljice

18,00€

V knjigi je zbranih pet znanih slovenskih pravljic, napisanih dvojezično, v slovenščini in ruščini. Knjigi je priložen avdio CD, na katerem so pravljice posnete tako v ruščini kot v slovenščini. Najlepše slovenske pravljice so odličen in zabaven učni pripomoček za vse, ki se učite rusko, hkrati pa predstavljajo tudi izvirno idejo za lepo darilo. Knjiga s čudovitimi ilustracijami in priloženo zgoščenko bo zagotovo razveselila tudi otroke.

Deli izdelek

Kategorije

Maryna‘s gifts

Opis

Pred vami je zbirka petih slovenskih pravljic iz bogate zakladnice slovenskega ljudskega slovstva, ki vas bodo popeljale v čarobni svet kulturnega izročila različnih slovenskih pokrajin. Skozi izbrane pravljice boste spoznali legende posameznih krajev in mitološka bitja, ki so nekdaj živela tam, ter odkrili velika in majhna dejanja simpatičnih glavnih junakov. Pravljice nosijo sporočilo o načinu življenja, vrednotah in razmišljanju slovenskega človeka nekdaj, vsaka pa vsebuje tudi poučen nauk z močno sporočilno vrednostjo o tem, kaj je prav in kaj narobe. S svojo iskreno, izvirno in čarobno vsebino se pravljice dotaknejo tako mladih kot starejših bralcev, povezujejo generacije, se prenašajo iz roda v rod in tako živijo večno.

Pravljice so napisane dvojezično, v ruskem in slovenskem jeziku in so odličen pripomoček za učenje ruščine in branje v ruskem jeziku. Knjigi je priložena zgoščenka s pravljicami v ruskem in slovenskem jeziku. Otroci bodo navdušeno prisluhnili glasu pripovedovalca, ob poslušanju pravljic v ruščini pa boste vsi, ki se učite rusko, še dodatno utrjevali svoje znanje in bogatili besedni zaklad.

Napisala: Dušica Kunaver

Prevedla: Maryna Bilash

Ilustriral: Igor Ribič

Obseg: 80 strani

Format: 16 x 22 x 1 cm.

Teža: 320 g.

Trda vezava.

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio


Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Gobelini

Okrasni trakovi

Jersey

Prejice Madeira Mouline

Darilni boni

Gumbi in obrobni trakovi

Flanela

Lan

Kompleti in sheme za ustvarjanje

Pletenje

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2024   |    Pogoji poslovanja   |    Reklamacije in vračila   |    Garancije