4-jezični ilustrirani slovar

28,00€

Novi štirijezični ilustrirani slovar je inovativen, praktičen in zabaven pripomoček za učenje in uporabo slovenskega, hrvaškega, ruskega in angleškega jezika. Slovar je uporaben učni pripomoček, ki spada v okvir mladinske študijske literature

Deli izdelek

Kategorije

Maryna‘s gifts

Opis

Slovar združuje 1090 barvitih ilustriranih gesel, ki so razvrščeni v 40 tematskih poglavij: Družina, Hiša, Mesto, Ulica, V trgovini, Pri zdravniku, V ZOO itd. Poleg besednih gesel so v posamezne tematske sklope vključene tudi uporabne fraze. Slovar ponuja spoznavanje izrazja v štirih jezikih na preprost, hiter in učinkovit način. Za večjo preglednost se zapisi v posameznih jezikih ločijo po barvi. Pri iskanju določene besede pri vsakem izmed štirih jezikov si lahko pomagate z abecednimi geslovniki, ki se nahajajo v zadnjem delu slovarja.

Pregleden in privlačno ilustriran slovar bo všeč predvsem otrokom in mladostnikom, ki stopajo po poti učenja tujih jezikov, z njim pa si pri učenju besedišča in širjenju besednega zaklada seveda uspešno lahko pomagajo prav vsi, ne glede na starost in stopnjo predznanja določenega jezika. 

Avtorica: Maryna Bilash

Izdala: ZALOŽBA LINGUARUS

Avtorske pravice: Maryna Bilash

Pokličite nas kadar koli: 386(0) 590 102 20

Maryna's Quilt Studio

Izdelki v tehniki patchwork, ki jih izdelujemo po posebni metodi, podedovani od predhodnih generacij, so nepogrešljiva darila za posebne priložnosti in pomemben statusni simbol. Nastanejo z združevanjem manjših koščkov blaga v večje vzorce, kar sodi med najstarejše tehnike šivanja.

Ameriški tkani bombaž

Šablone za patchwork

Prostoročno prešivanje (quilting)

Sukanci Madeira

Polnila in stabilizatorji

Strojne igle

Šiviljski pripomočki

Priročniki za šivanje

Izdelki v tehniki patchwork in quilting

Gobelini

Okrasni trakovi

Obiščite studio
Prodajamo visoko profesionalne šivalne stroje
Nič se ne more kosati z Bernino.
Izvedite več
Maryna‘s
Quilt studio
Maryna‘s
Gifts
Šivalni stroji
Bernina
MARYNA’S QUILT STUDIO & MORE, Vse pravice pridržane, © Copyright 2020